Recension och test av Citynetwork webbhotell – priser och upptid

AD

Svenska webbhotellsleverantören Citynetwork startades 2002 i Karlskrona och har idag växt till ett webbhotell med över 10 000 nöjda kunder. Citynetwork erbjuder flexibla och praktiska webblösningar för webbplatser baserade på Linux eller Windows. Större delen av deras tjänstepaket är med delade servrar, men de erbjuder även cloud-lösningar för de kunder som föredrar att betala baserat på sin nyttjandegrad, liksom paket med dedikerade servrar som riktar sig mot större företag.

Supporten hos Citynetwork

Citynetwork erbjuder kundtjänst via telefon, e-post och chatt. Telefontiden är 08.00-18.00 vardagar och 10.00–14.00 under veckosluten. Kundtjänsten via chatt är öppen 09-00-11:30 och 13.30–16.00 vardagar. Support via e-post är tillgänglig dygnet runt och nås på support@citynetwork.se. Deras support är svårslagen och klart den bästa som vi har upplevt.

Tillförlitlighet och upptid på Citynetworks delade server

Citynetwork erbjuder upp till hela 60 dagars öppet köp på sina webbpaket. Deras serverpark står i klimatkontrollerade lokaler vilket innebär att de alltid arbetar med optimal effektivitet. Lokalerna övervakas 24 timmar om dygnet via kameraövervakning, vaktbolag och larm mot inbrott, eldsvådor och annan skadegörelse, vilket garanterar 100 % upptid. Samtliga servrar har UPS:er (reservaggregat för strömförsörjning) kopplade till dieseldrivna generatorer, vilket skyddar dina filer vid strömavbrott.

Priser på Citynetwork webbhotell

Olikt från andra webbhotell så tar Citynetwork inte betalt för konfiguration och installation av ditt konto. Deras Linux- och Windows-lösningar kostar från 74 kr/mån. inkl. moms. Citynetwork erbjuder även domänregistrering från 64 kr och dom har ofta olika kampanjer då domäner säljs till lågt pris under första året. Deras vanliga paket är baserade på delad server och inkluderar 250 GB lagringsutrymme, ett månatligt trafiktak på 5000 GB, obegränsat antal domäner och underdomäner, daglig säkerhetskopiering, FRP-konto, daglig statistik, domänhantering, 1000 e-postkonton, gratis teknisk support och mycket mer.

Användarvänlighet hos Citynetwork kontrollpaket och hemsida

Alla Citynetworks paketlösningar inkluderar en användarvänlig kontrollpanel och support som hjälper dig i skapandet av dynamiska webbplatser. Linux-paketet erbjuder exempelvis enkel installation av populära CMS:er som Joomla, Drupal, och Mambo, liksom bloggverktyg som b2evolution och WordPress. Deras Windows-paket har även stöd för webbplatser som skapats med de senaste versionerna av skriptspråken ASP.NET och ASP.

AD