Recension av Binero webbhotell – priser och erbjudanden

AD

Binero är ett av de mest populära svenska webbhotellen som erbjuder webbhotells tjänster och registrering av domäner. Binero har vunnit respekt på marknaden som ett av branschens bästa företag och har funnits på marknaden sedan 2002. Sedan starten har de flera gånger utnämnts till bästa svenska webbhotell av det ansedda IT-magasinet Internet World. Binero erbjuder en räcka IT-tjänster, inklusive domänregistrering och -överföring, liksom Windows- och Linux-baserade webbhotelltjänster för tiotusentals kunder. Läs vidare för mer information om Bineros prisbelönta webbtjänster.

Prestanda, tillförlitlighet och upptid hos Binero

Binero erbjuder alla sina kunder en pålitlig webbtjänst och är självsäkra nog att erbjuda alla nya kunder 45 dagars öppet köp på alla webbhotellkonton, inklusive installationsavgiften. Alla tjänstepaket inkluderar uppdaterat skydd mot virus och spam som upptäcker och filtrerar bort 99% av all skräppost. Dessutom säkerhetskopieras alla filer flera gånger om dagen vilket garanterar att dina data inte går förlorade.

Priser på Binero webbhotell

Nya kunder kan välja mellan Privat- eller Företagspaketet. Bägge paketen är kompatibla med Linux- eller Windows-baserade sajter, och Privatpaketet passar perfekt småföretag. Det kostar 69 kr i månaden och ger dig 100 GB lagringsutrymme och ett trafiktak på suveräna 2000 GB. Om du har ett större företag bör du kanske överväga Bineros Företagspaket, eftersom det erbjuder ett dubbelt så högt trafiktak som privatpaketet till en kostnad av endast 138 kr/månaden. I priserna ingår e-post, tillgång till MySQL- och MSSQL-databaser, PHP 5.2, ASP.NET 2.0/3.5/4.0 och mycket mer.

Användarvänlighet på Binero kontrollpanel

Binero har arbetat hårt för att skapa en användarvänlig kontrollpanel som innehåller alla funktioner du behöver för att hantera ditt konto, inklusive e-post, webbsajter, program, fakturor, prenumerationer, DNS:er, databaser, FRP och SSH. Ett stort antal bloggverktyg, som tex. WordPress, Joomla och OsCommerce, kan installeras med endast ett klick med musen. Om du känner dig osäker på någon del i installationsprocessen eller någon funktion i kontrollpanelen hittar du ett stort antal instruktionsvideor och artiklar som guidar dig rätt.

Support

Binero erbjuder kostnadsfri support via telefon och e-post. Deras kundtjänst står redo att besvara dina frågor mån-tors 08.00-22.00, fre. 08.00- 19.00 och 10.00–16.00 lör., sön och helgdagar. Du når dem via e-post på support@binero.se och på 020-24 08 00 via telefon. Svar på vanliga frågor hittar du snabbt och enkelt i Bineros FAQ/Vanliga frågor, där du hitta svar som rör e-post, kontrollpanelen, priser, domäner, databaser, CMS:er och bloggverktyg.

AD