Emailkonton

AD

En annan viktig parameter att ta hänsyn till när du ska välja leverantör av webbhotell är huruvida fritt antal emailkonton tillåts. Det är viktigt att kunna skapa emailkonton kopplade till de domäner som du utvecklar till hemsidor eller webbapplikationer eftersom du vill kunna kommunicera med dina besökare och potentiella kunder. Då ser det mycket trevligare ut med en emailaddress som är kopplad till hemsidans domän istället för en Google eller Yahoo address.

Många av de olika leverantörerna av webbhotell låter dig idag teckna en stor mängd e-postkonton även om du endast köper deras enklare webhotellspaket. Som exempel kan nämnas att Citynetwork ger dig möjligheten att skapa upp till 1,000 e-postkonton gratis när du tecknar deras webbhotellspaket.

Konfigurationen av dina skapade emailkonton sköter du enkelt via en kontrollpanel. One.com har som exempel en mycket enkel och intuitiv kontrollpanel för skapande och konfiguration av olika emailkonton som du vill koppla till din hemsida eller domän.

AD

Din guide till billiga och bra webbhotell i Sverige